Skip to content

Titula proslavljena uz moju prvu pesmu

Titula se ne osvaja često. Prošlo je tri meseca od poslednjeg bloga. Puno je rezloga za zadovoljstvo jer smo u međuvremenu osvojile Santander Kup,koji nam je obezbedio učešće u EHF Kupu naredne sezone. Samo takmičenje je bilo fantastično organizovano, igrali smo sistemom Final 4. U ½ finalu smo pobedili Mitjiland a u finalu Kopenhagen. Za naš tim to je ogroman uspeh, jer je ovde Kup stvar prestiža. Ulog je bio veliki a mi smo izašli sa najvećom željom i pobedili.

Ambicija nam je da budemo među prve 4 ekipe na kraju prvenstva, jer nam samo ta pozicija omogučava, da kroz playoff izborimo učešće u Ligi šampiona. Prvenstvo se zahuktava i ulazimo u završnicu,ostale su nam utakmice protiv direktnih konkurenata za 1 i 2 mesto. Mi se dobro spremamo i jako treniramo ali nekada je u sportu potrebna i sreća. Ako se sve poklopi,ova godina može da bude jedna od najuspešnijih u istoriji Team Esbjerga. U subotu nas čeka veliki derbi protiv Kopenhagena.

 Kada ste daleko od svoje porodice,svoje zemlje i prijatelja,dolazite u situacije u kojima tražite neka druga zadovoljstva. U mom slučaju, to su muzika i kuvanje 🙂 Od voljenih sam za Božić dobila pravi mali kućni studio. Svaki slobodan momenat koristim da odsviram nešto za svoju dušu.  Vetrovi i kiše mi nekada ne dozvoljavaju da se duže zadržavam napolju. To vreme često provodim u druženju sa mojom gitarom.

Mojom kuhinjom se uvek šire lepi mirisi. Skoro 12 godina živim sama i kroz to vreme sam naučila sa kuvam i spremem dobru hranu. Kažu da se hrana prvo proba očima, pa gledam da je uvek serviram da bude primamljiva. Neretko su mi drugarice iz kluba u gostima pa gledam da ih ‘obradujem’ nekim srpskim specijalitetima. Vole da im spremam a ja u tome uživam.  Kada sam dobila čuvenu Dansku žutu karticu, njom sam ostvarila pravo da pohađam mnoge besplatne kurseve. Prvom prilikom ću aplicirati na kurs kulinarstva i naučiti jos neke cake 👩‍🍳

 

 

 

Sportski pozdrav,

Kiki