Skip to content

Osvojen turnir u Hebu

Kristina Liscevic 

U poslednju nedelju pred pocetak EURA ulazimo sa osvojenim turnirom u Češkom gradu Hebu. Postigle smo odličan rezultat,s obzirom na to da smo bile lišene pomoći kapitena Katarine Krpež,Tamare Georgijev i Jovane Risović. Ono što je krasilo nas tim je borbenost,nismo ni u jednom trenutku posumnjale da nećemo biti prve,što mnogo govori o našem mentalitetu ekipe.

Kristina LiscevicPratile su nas i sitne povrede ali imamo dovoljno dana do prvenstva da se oporavimo i da 4-tog decembra uđemo u utakmicu sa Slovenijom u potpunosti spremne.

Za mene lično,turnir je bio uspešan jer sam proglašena za najboljeg igrača. Svaka vrsta pohvale ili nagrade jako motiviše za dalji rad. A ovo je došlo u pravom momentu.
Trenutno smo locirane u Vrnjačkoj Banji. Imamo izvanredne uslove za treniranje i odmor. Ekipi su se pridružile ostale tri saigračice.
Ove nedelje ce fokus biti na analizi protivničkih ekipa Slovenije,Španije i domaćina Švedske. Nećemo dozvoliti da bude iznenađenja za nas,zato je potrebno da se dobro spremimo.